top of page

Bedrijfsprofiel

 

Van Ammers Transporten BV werd in de jaren zestig opgericht door de heer W. van Ammers sr. Onder zijn leiding heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het nationaal en internationaal vervoeren van hout- en bouwmaterialen en ongeregelde transporten. Begin 2007 werd het familiebedrijf overgenomen door zijn zoon, de heer W. van Ammers Jr., die voordien al jarenlang werkzaam was in het bedrijf en actief betrokken was bij de dagelijkse bedrijfsvoering.

 

Het bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein De Volger van het Noord-Hollandse dorp De Rijp. Het bedrijventerrein ligt aan de N244 tussen Alkmaar en Purmerend, op 5 minuten rijden vanaf de A7. Hier hebben wij o.a. een eigen werkplaats tot onze beschikking, waar wij het dagelijks onderhoud aan ons materieel in eigen beheer kunnen verrichten. Goed materieel en de zorg hiervoor staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Wagenpark

 

Van Ammers Transporten heeft de beschikking over een veelzijdig wagenpark. Hierdoor kunnen wij efficiënt inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Onze jarenlange logistieke ervaring en vakkundigheid stellen ons in staat om u met zorg een passend antwoord te geven op vrijwel elk vervoersprobleem. Daarnaast voldoen probleemloos aan de hoge kwaliteitseisen die ook van ons gevraagd mogen worden.

 

Onze medewerkers

 

Ons personeelsbestand bestaat naast het management uit ervaren vrachtwagenchauffeurs en twee parttime administratief medewerksters. Onze medewerkers zijn gemotiveerd, betrouwbaar, bezitten een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Onze chauffeurs hebben de Nederlandse nationaliteit en naast de standaard vakdiploma’s beschikken zij ook over een heftruckcertificaat en een autolaadkraancertificaat met hijsfunctie. Daarnaast is ons personeel VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid Checklijst Aannemers en heeft als doel het beheersen van de veiligheid en gezondheid van medewerkers (eigen en van derden) en het op een verantwoorde wijze omgaan met het milieu. Onze chauffeurs beschikken daarnaast over een Schipholpas voor Amsterdam Airport Schiphol, waarvoor zij een veiligheid screening hebben ondergaan. Onze vrachtwagens beschikken tevens over batches om toegelaten te worden op het platform. 

bottom of page