top of page

Van Ammers Transporten heeft zich sinds de jaren zestig gespecialiseerd in het nationaal en internationaal vervoeren van hout- en bouwmaterialen en ongeregelde transporten. Wij hebben o.a. het volgende materiaal tot onze beschikking:

 

· Bakwagens met laad– en loskranen

· Combinaties

· Trekkers

· Trailers

· Meeneem-heftrucks

· Tautlinerbakken

 

Ons wagenpark bestaat uit 15 trekkende eenheden en 11 trailers (inclusief 6 stellingentrailers en 1 terminal trekker), 3 aanhangwagens en 13 meeneem-heftrucks (hefvermogen 2500 kg). Onze bakwagens beschikken over laad- en loskranen van 7 tot en met 28 ton/meter. De kraanlengte reikt 6,5 m tot 20 m. De wagens zijn voorzien van enkel- of tandemassen. Het laadvermogen ligt van 5.000 tot 14.000 kg. Een aantal van onze 3-assige bakwagens met laad- en loskraan kunnen met een pallethaak tot op een maximale hoogte van 18 meter en maximaal 3 meter uit de gevel lossen. 

Voor het vervoeren van houtconstructies tot een breedte van 3,40 meter, zijn onze combinaties zeer geschikt. Deze bestaan uit een bakwagen met kraan in combinatie met een aanhangwagen die voorzien is van 2 of 3 assen. De aanhangwagen heeft een laadlengte van 6,5 m tot 7,5 m. De vloerhoogte varieert van 1 meter, 1,12 meter tot 1,20 meter. Een tautlinerbak is optioneel op alle voertuigen.

 

Onze trekkers zijn voorzien van 2 assen en rijden in combinatie met tautliner city trailers en diverse stellingentrailers. Het aankoppelen van een meeneem-heftruck is hierbij optioneel. De trailers hebben een lengte van 10,50 tot 13,65 m.

 

De meeneem-heftrucks hebben een hefvermogen van 2500 kg en kunnen zowel recht als overdwars rijden.

 

Onze tautliner opzetbakken kunnen op een bakwagen of aanhangwagen worden geplaatst, en zijn voorzien van een schuifdak. Een tautlinerbak (schuifzeilen) met stelling is optioneel.

bottom of page